Връщат бременна крадла в затвора

Бременна крадла ще излежи още 5 месеца при първоначален строг режим в затвора за откраднати и проиграни на хазарт 300 лв. в Русе. Районният съд осъди многодетната майка А.З.Р. и да върне задигнатите пари на студент от Русенския университет и да плати още 147 лв. разноски по делото. Присъдата може да се обжалва пред окръжния съд в крайдунавския град.

Магистратите са категорични, че рецидивистката има трайно изградени престъпни навици и продължава да извършва престъпления. Макар че е осъждана неколкократно, последната й присъда е ниска заради нейната напреднала бременност. Докато я излежи, поредното й дете ще се роди зад решетките.

Професионалната джебчийка проследила разсеян младеж, който забравил портфейла си на касата в магазин до университета. Служителката посегнала да го прибере, но жената я убедила, че познава купувача и ще му върне вещта. Тя дори извадила снимките му от портмонето и ги размахала като доказателство. След няколко часа С.Х.С. се върнал да го търси и мнимата му близка била разпозната по охранителните камери.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право