"Лудогорец" няма да маха треньора

Трите поредни загуби на старта на сезона и отпадането още във втория предварителен кръг на Шампионската лига не са разклатили вярата в „Лудогорец” към способностите на новия треньор Бруно Рибейро. Ден след конфузното поражение с играч повече с 1:2 срещу „Милсами” от Разград пуснаха официално съобщение.

В декларацията се твърди: „Ръководството на клуба заявява категорично доверието си във футболистите и треньорския екип. След направените анализи бяха отчетени грешки още преди назначаването на Бруно Рибейро. Той проведе изключително кратка подготовка по предварителен план, който беше в ход. Отсъствието на националните състезатели, закъснялото пристигане на новите попълнения и много други фактори доведоха до поражението от „Милсами”. Отчитайки тези грешки, ръководството на отбора подаде оставка късно снощи. След направен обстоен анализ днес собствениците на отбора отхвърлиха оставката и бяха начертани целите и действията през следващите месеци.”

Излиза, че ръководството на клуба не приема оставката на ръководството на отбора...

След загубата от „Милсами” за оставка намекна само изпълнителният директор Ангел Петричев. Той заяви, че ще преспи, ще премисли и ще говори със собствениците. Треньорът Рибейро бе категоричен, че не смята да се оттегля. А на следващия ден получи вот на доверие с декларацията. В нея има извинение към феновете и се казва още: „Този сезон „Лудогорец” ще защитава титлата си и ще гради боеспособен отбор, който да се върне конкурентен в европейските клубни турнири...”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ