Приеха сина на Висоцки в болница с тежко алкохолно натравяне (Видео)

Синът на легендарния певец Владимир Висоцки - Никита е бил откаран по спешност в болница в Москва с тежко алкохолно отравяне, пише Лайфнюз.

Запис от охранителната камера от входа на блока, в който влязъл Никита минути преди да припадне, показва, че той действително е много пиян и едва успява да си отключи вратата.

След известно време пристига линейка, а лекар и санитар подкрепят клатушкащия се Никита. Бърза помощ е извикана от хора, живеещи на четвъртия етаж на входа, пред чиято врата бил паднал мъжът.

"Опитахме се да го вдигнем, той отначало не реагираше. След това направи опит да стане, но се олюля, падна и си удари главата. Притеснихме се и извикахме линейка. Лицето му ни се стори познато, но чак когато дойдоха спешните медици и провериха документите му, стана ясно, че това е Никита Владимирович Висоцки", разказват жителите на блока.

Пострадалият е откаран в една от московските болници и е настанен в реанимация. Предвид тежкото алкохолно отравяне му е назначена интензивна терапия.

Изданието посочва, че Никита Висоцки живее в Москва на друг адрес, а самият актьор не е успял да обясни на лекарите какво прави в този вход.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят