Туроператор прати български туристи на бостан вместо в хотел на Закинтос (Видео)

Същински ад преживяха български туристи, платили си за екскурзия на гръцкия остров Закинтос, съобщи Нова телевизия. Недоволни граждани се оплакаха, че вместо в посочения курорт, туроператорът ги завел в гръцко село, което не отговаряло по никакъв начин на офертата, за която са си платили.

"Отидохме в едно село. Настаниха ни в един хотел, който не отговаряше нито на името, нито на съответните звезди. Някои от нас бяха принудени дори да спят на походно легло", обясни Ивайло, един от туристите, отишъл на злополучната екскурзия.

"Аз съм доплатил 1425 евро от собствения си джоб за по-висока категория хотел, който да е на първа линия на плажа", обясни от своя страна собственикът на агенцията, чрез която туристите отишли на почивка.

За капак неволите на нашенците не свършили дотук. "На връщане автобусът прегря, което допълнително забави връщането ни в България", разказва млада българка, платила си за почивката на остров Закинтос. Според собственика на туроператора обаче, автобусът е "нов", закупен от Испания, но е нормално да вдигне малко градусите заради жегата в южната съседка.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини