Мъж свалил гащите си пред комшия, за да му попречи да паркира, глобиха го

Глоба от 200 лв. наложи Ломският районен съд на мъж от крайдунавския град за хулиганска проява. Делото срещу него беше разгледано преди дни от наказателен състав на съда. Чeшитът попречил на семейство да си паркира автомобила, като си свалил и гащите "за десерт", пише konkurent.bg

Пред магистратите нарушителят заявил, че не чувства вина.

Комичната случка, заради която безработният ломчанин е даден на съд се разиграла в понеделник към 22 ч. Мъж и жена, които живеят в един блок с него се прибирали с лекия си автомобил. Докато търсели къде да паркират пред тях изскочил А.И. и им попречил да направят това. Шофьорът помислил, че има някакъв проблем с мястото и започнал да търси друго. Мъжът обаче решил, че ще продължи да играе „регулировчик“, затичал се и отново попречил за паркирането. Нервите на шофьора не издържали, слязъл от колата, за да попита комшията си какъв му е проблемът.

В този момент А.И. свалил гащите си и тръгнал да обикаля покрай колата. Циркът не спрял до тук. Кулминацията била когато извадил спрей и напръскал шофьора в очите.

Свидетели на скандалния „спектакъл” позвънили на тел. 112. На място пристигнал екип на полицията и съставил акт за хулиганство на нарушителя. Магистратите го признаха за виновен и му наложиха 200 лв. глоба.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони