Цветанов: Това, което се случва в Русе през последните години е благодарение на екипа на Пламен

"Няма колебание около определяне на името на нашия кандидат за кмет на Русе". Това заяви по време на откриването на "Булстрад Арена" председателят на парламентарната група и зам.-председател на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов.

"Пламен Стоилов е най-достойният и най-успешният кмет. Това, което се случва в Русе през последните години е благодарение целия екип на Пламен. Това е кметът, който Русе трябва отново да избере, за да може той да очертае по-добрите перспективи за Русе и Русе да стане генератор за развитието на региона. Затова и той е получил пълната подкрепа от всички общински организации", коментира още Цветанов, цитиран от topnovini.bg.

Припомняме, че структурите на партия ГЕРБ в Русе дадоха категоричната си подкрепа за номинацията на Пламен Стоилов за участие в местните избори и надпреварата за втори кметски мандат. Още през януари тази година русенският депутат и областен лидер на партията Пламен Нунев коментира, че ГЕРБ ще подкрепи Стоилов за втори мандат, и че кандидатурата му е "безапелационна". Самият Стоилов в интервю за Topnovini.bg в края на 2014 г. заяви, че ако програмата на екипа му бъде изпълнена, ще има пълно основание да поиска отново доверието на хората.

Наред с кмета Стоилов, зам.-председателят на ПП ГЕРБ не пропусна да похвали и работата на депутатите от 19-ти МИР - Русе от своята партия.

"Това е силата на ГЕРБ, че има едно разнообразие от способни и знаещи хора, които в момента представляват ГЕРБ, участват в местното управление, изпълнителната и законодателна власт", каза още Цветан Цветанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини