Левон Хампарцумян дойде за "Булстрад Арена"

Левон Хампарцумян беше сред специалните гости за откриването на многофункционалната зала "Булстрад Арена" в Русе. Главният изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на „УниКредит Булбанк“ беше пристигнал час и половина преди официалната церемония, но горещините изобщо не му попречиха да си бъбри по мобилиня телефон.

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се възползва от присъствието на колежката си от Румъния Габриела Сабо и двамата побъбриха оживено на английски език. Очаква се "Булстрад Арена" да привлече гости оттатък Дунава за спортни и развлекатени събития. По трибуните се мяркаха гигантът Любомир Ганев и Тити Папазов, за които премиерът Бойко Борисов издаде, че ги е поканил лично на събитието.

ВИП-секторът на залата предлагаше охладени напитки и дребни сладки за гостите. Освен 6 луксозни ложи, има и президентска, оборудвани със самостоятелни редове и места, обясни един от мениджърите на "Булстрад Арена" - Борислав Велков". Те са изцяло отворени, със стъклени парапети и луксозни седалки, като предлагат аблолютна видимост във всяка точка на залата.

Съоръжението се охранява от 120 камери, включително и на покрива, които се следят на монитори в сектора за сигурност. Целта е да се гарантира пълна безопасност за посетителите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони