Майката на 3-годишния Христо във фейсбук: Благодаря ви за подкрепата

Чрез своя приятел Росен Марковски майката на пребития Христо - Невена Велинска благодари за подкрепата на близките. Думите й са публикувани във Фейсбук групата "Защитете цигуларката и Христо", в която само за ден се присъединиха 2 574 души. Вече тече и петиция за подкрепа на Невена, за да могат майката и детето да останат заедно, след като Христо бъде изписан от "Пирогов".

"Приятели мои, много ви благодаря за подкрепата, от която имам нужда повече от всякога. Благодаря ви! Използвам тази група да благодаря на целия екип от "Пирогов", които проявиха съпричастност, всеотдайност и професионализъм. Безкрайно съм им благодарна за грижите за Ецко. Благодаря ви!", казва Велинска.

В групата пък се появиха и хора, които познават биячите на малкия Христо. "Познавам Патрик. .. от малък много сме се опитвали да му повлияем, защото големите в квартала се гавреха с него.. изглеждаше безобиден, потиснат човек който имаше нужда от помощ. .. но тръгна по лошия път... наркотици алкохол. .. жалко за детенцето и майката. Дано хората си вземат поука", написа Александрина Меркова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини