Мъж заплаши жена си с убийство във Врачанско, после се гръмна

46-годишен мъж от борованското село Нивянин се гръмнал демонстративно, след като жена му го напуснала, научи tribali.info. Случаят не беше оповестен в официалния бюлетин на полицията.

Семейната драма се разиграла в сряда към 16 часа в селото, разказа кметът Милен Гайдарски. Не отговаря на истината тиражираната информация във врачанския вестник „Конкурент“, че мъжът се е самоубил в 3 часа през нощта.

46-годишният Димо често посягал към чашката, а жена му дълги години работила в чужбина. Семейните разправии започнали когато тя се прибрала в родината, за да си отпочине от къртовската работа. По думите на кмета, Димо често се напивал и се карал с жена си за какво ли не. В сряда през деня разправията достигнала критична точка.

Мъжът се бил напил и започнал предния скандал със съпругата си. Тя не издържала на отношението му и лошото пиянство и го заплашила, че ако не престане ще замине за Италия и повече няма да се върне, както и че можела лесно да си намери друг мъж. При тези думи Димо не издържал и заплашил да я гръмне. В този момент жената избягала, а минути по-късно от къщата се чул изстрел.

Хората в селото говорят, че семейството никога е имало финансови проблеми, но пиянството на мъжа било много лошо. Мъжът се занимавал със земеделие и обичал да ходи на лов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони