Маз с прополис и италианска лайка облекчава острите болки при хемороиди

Апимед Хемопро маз е натурален продукт с екстракт от прополис и италианска лайка (подрумиче), подходящ за превенция и за облекчаване на симптомите при вътрешни и външни хемороиди - като парене, сърбеж, зачервяване и възпаление. Продуктът е на хърватската компания Апифарма, която използва традиционни пчелни съставки от незамърсени природни райони. Производствените методи са механични или от галенов тип, като така се избягва химическа обработка и натуралният характер на съставките се запазва в максимална степен.

Прополисът притежава антибактериални и антисептични свойства, а също и ускорява заздравянето на наранената кожа и лигавица. Италианската лайка (Anthemis nobilis) има бактерицидно и дезинфекциращо действие.
Екстрактите от прополис и италианска лайка в Апимед Хемопро са комбинирани с вазелин и ланолин, които образуват защитен филм в областта на нанасяне за качествено облекчаване неприятните симптоми.

- Клинично изпитан

- Не съдържа кортикостероиди

- Без странични ефекти

- Подходящ за бременни и кърмачки

За благоприятния ефект на Апимед Хемопро маз споделя 38-годишният програмист Милко Апостолов от София.

„Хемороидите са извънредно досаден и болезнен проблем, с който за първи път се сблъсках преди няколко години. Занимавам се с програмиране и прекарвам повече от 12 часа на ден в седяща поза пред компютъра. Симптомите бяха непоносимо мъчителни и всеки нов ден за мен беше страдание. А неудобството и срамът допълнително спъваха намирането на лечение. Търсех нещо безвредно, което да може облекчи острите болки и да успокои раздразнението. С Апимед Хемопро почувствах значително подобрение още през първите дни. Допадна ми, че продуктът е природна комбинация от прополис и билки и не съдържа кортикостероиди. Благодарен съм на моя лекар, че ми го препоръча. Болките и дискомфортът отшумяха. Продължавам да използвам продукта превантивно.“

Повече информация можете да намерите на www.apimed.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве