Изтеглиха големия победител в лятната томбола на „Агрион”

Над 10 000 човека провериха безплатно колко могат да спечелят от земята си

Тази седмица компанията за купуване и наемане на земеделска земя „Агрион” изтегли големия победител в лятната си томбола. Той е на 44 години от гр. Велико Търново, съобщиха от дружеството. През офисите на компанията и през специализираните летни щандове пред Български пощи в столицата само за два месеца са преминали над 10 000 собственици на земеделски активи, които са си направили безплатна справка колко могат да спечелят от земята си. В играта 50 човека получиха поощрителни награди от 500 лв. като общо бяха раздадени 35 000 лв.

Голяма част от собствениците разчитат на роднини, които да им управляват земята, примиряват се с всякакви условия за отдаване под аренда или изобщо не знаят къде се намират нивите и дали се обработват. Най-честата практика свързана със земята е отдаването под аренда като в повечето случаи това е арендатор. При вземането на решение какво да правят с нивите си, хората най-често се обръщат към роднини, отчетоха още от българското дружество.

„Обратната връзка от клиентите ни показва, че все още хората смятат, че искат да ги измамят, че няма да си получат парите на време или, че сделката свързана с нивите са сложни и изискват много време и усилия. Но вярваме, че с предоставяне на качествени услуги, информация за пазара, безплатни консултации, тези разбирания започват да се променят. Най-важното е собствениците да разберат, че могат да спечелят от земята си, независимо къде се намира и на практика именно земята е един добър вариант за осигуряване на средства”, разказаха от „Агрион”. Затова от компанията ще продължат да правят справка колко се печели от ниви напълно безплатно и след края на лятната игра.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес