Учителите оцениха учебници за III, VII И IX клас

Кметът на Поморие дари на местната полиция дрегер, улавящ 8 вида дрога

Според 58% от населението на Западните Балкани България е помогнала за европейската интеграция на страната им

ВСС отказа да образува дисциплинарно производство срещу председателя на САС Даниела Дончева

Доналд Туск: Търговското споразумение между ЕС и Япония е „ясно послание“ срещу протекционизма

ЕС и Япония подписаха търговско споразумение

Не пуснаха Мая Манолова на заседанието на Тристранката

PЗИ: Морето край Обзор е чисто

Българският патриарх Неофит се надява автокефалността на Македонската църква да бъде призната

10-километрова опашка от камиони се е образувала на ГКПП „Дунав мост”

Затвор за злодей, нападнал непълнолетна и блудствал с нея

Хванаха 27-годишен русенец с 2,53 промила зад волана

Предстои 61-то традиционно преплуване на река Дунав край Свищов

Горяха две ниви с пшеница във варненско село

Еколози не откриха тежки метали в оцветен в зелено язовир

Изтеглиха големия победител в лятната томбола на „Агрион”

Над 10 000 човека провериха безплатно колко могат да спечелят от земята си

Тази седмица компанията за купуване и наемане на земеделска земя „Агрион” изтегли големия победител в лятната си томбола. Той е на 44 години от гр. Велико Търново, съобщиха от дружеството. През офисите на компанията и през специализираните летни щандове пред Български пощи в столицата само за два месеца са преминали над 10 000 собственици на земеделски активи, които са си направили безплатна справка колко могат да спечелят от земята си. В играта 50 човека получиха поощрителни награди от 500 лв. като общо бяха раздадени 35 000 лв.

Голяма част от собствениците разчитат на роднини, които да им управляват земята, примиряват се с всякакви условия за отдаване под аренда или изобщо не знаят къде се намират нивите и дали се обработват. Най-честата практика свързана със земята е отдаването под аренда като в повечето случаи това е арендатор. При вземането на решение какво да правят с нивите си, хората най-често се обръщат към роднини, отчетоха още от българското дружество.

„Обратната връзка от клиентите ни показва, че все още хората смятат, че искат да ги измамят, че няма да си получат парите на време или, че сделката свързана с нивите са сложни и изискват много време и усилия. Но вярваме, че с предоставяне на качествени услуги, информация за пазара, безплатни консултации, тези разбирания започват да се променят. Най-важното е собствениците да разберат, че могат да спечелят от земята си, независимо къде се намира и на практика именно земята е един добър вариант за осигуряване на средства”, разказаха от „Агрион”. Затова от компанията ще продължат да правят справка колко се печели от ниви напълно безплатно и след края на лятната игра.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.