Цветанов: Ловеч се нуждае от голяма промяна, Корнелия Маринова ще постигне това

Ловеч се нуждае от голяма промяна. Това тук може да бъде постигнато само от нашия кандидат за кмет на община Ловеч –Корнелия Маринова. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на официалното представяне на кандидатите на ГЕРБ за кметове на общини в област Ловеч.

„ГЕРБ е единствената партия, която отдава заслужено внимание на малките населени места, към които се отнасяме с голяма ангажираност. Кандидатите ни за кметове са изключително достойни, със сериозни професионални качества, което ни дава преднина пред политическите ни опоненти. Благодаря за работата на областния координатор на ГЕРБ Николай Нанков, който в качеството си на заместник-министър на регионалното развитие и благоустройство много допринася за развитието на регионите и особено с предизвикателството с новия програмен период“, каза още Цветанов и подчерта, че предизвикателството пред кметовете в новия програмен период е да се възползват максимално от европейската солидарност, да подобрят средата за живот и в най-малките населени места.

По думите на Цветанов направените номинации са изключително достойни, преди всичко със силни професионални качества.”Това ще даде предимство на ГЕРБ в предстоящата надпревара пред опонентите ни и ще можем действително да се представим успешно на предстоящите избори през октомври”, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

“Корнелия Маринова е безспорен лидер в предстоящата надпревара в Ловеч. С опита, който има в сферата на образованието, тя е генератор на добри идеи в предстоящото гледане на Закона за училищното и предучилищно образование. Убеден съм, че с нейният опит като председател на общинския съвет и депутат, тя ще бъде най-успешният кандидат”, подчерта Цветанов.

В община Априлци кандидат е Станислава Нанкова, в момента зам.-кмет, млад човек със сериозен опит. За Троян ГЕРБ номинира инж. лесовъда Димитър Шишков. В момента е зам.-директор на Северозападното държавно предприятие (СЗДП). Кандидатът ни за кмет на Тетевен е д-р Мадлена Бояджиева – една мъжко момиче в тази трудна община да се изправиш срещу своите опоненти, добре позната и на хората в Тетевен, а вече и в Ловеч. В Летница Таня Моврадинова е кандидатът за кмет на ГЕРБ в общината.

Кандидатът на ГЕРБ за Угърчин е досегашният кмет Валентин Вълчев. В Луковит -кметът на ГЕРБ в момента Иван Грънчаров.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони