Жена осинови четирите дeца на най-добрата си приятелка след като тя почина от рак

Едно обещание, направено между приятели в крайна сметка събра две семейства заедно, пише DailyMail. Когато Елизабет Даймънд била диагностицирана с четвърти стадий на рак на мозъка през август 2014 г., тя била притеснена какво може да се случи, ако тя умре.

Нейната най-добра приятелка Лаура Руфино, с която се познавали още от 5-ти клас, обещала да приеме четирите й дъщери, ако нещо се случи с нея.”Тя каза, че ако нещо се случи с нея тя би искала да взема нейните момичета и аз веднага каза “добре”, разказва Лаура пред тв канала “7 Eyewitness News”.

И когато Даймънд, самотна майка, починала през април 2015 г., Руфино изпълнила обещанието си.

Сега, 4-членното семейство (заедно със съпруга й и двете й дъщери) на Руфино е удвоило размера си. А четирите нови попълнения – Лили, Ела, Самона и Тара, на възраст между 5 и 12 г. – се вписали много добре в новото си семейство. Двойното семейството на Руфио-Даймънд е започнало новият си начин на живот с високо вдигнати глави.

Но тъй като челядта на благодетелката рязко се увеличила, местната общност в Причард Парк, Ню Йорк решило да им помогне. Благодетелска кампания вече е събрала над 80 000 долара за голямото семейство.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.