Цветан Цветанов: Хората в Търговище се нуждаят от промяна и само кандидатите за кметове от ГЕРБ могат да я постигнат

Хората в Търговище се нуждаят от промяна и само кандидатите за кметове от ГЕРБ могат да я постигнат. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на официалното представяне на кандидатите на ГЕРБ за кметове на общини в област Търговище.

„Търговище трябва да се гордее със сегашния народен представител от ГЕРБ д-р Дарин Димитров. Той натрупа опит, познава всички министри и колеги от други региони. Благодаря му за доброто име, което е направил. Такава кандидатура за кмет на града ще отвори възможности за една широка подкрепа. Д-р Димитров може да изгради работещ екип и администрация, която да се възползва максимално от предизвикателството, което имаме днес като държава-членка на Европейския съюз. Дарин Димитров може да направи така, че Търговище да се възползва от европейската солидарност”, каза още Цветанов. Заместник-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че област Търговище трябва да се развива добре, да отвори възможности за младите хора и за хората с професии, за да могат да се реализират в региона.

Кандидатът за кмет на община Попово е Стефан Иванов – общински ръководител на партията, зам.областен управител на област Търговище. Елка Станчева е кандидатът на ГЕРБ в община Антоново. Кандидатът за кмет на община Опака е Борислав Борисов – директор на СОУ „Васил Левски” в Опака.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини