Цветан Цветанов: Кандидатът за кмет на ГЕРБ в Разград е д-р Валентин Василев

Кандидатът за кмет на ГЕРБ в Разград е д-р Валентин Василев. Той ще може да откликне на очакванията на жителите на Разград, защото натрупа сериозен опит като областен управител и като народен представител от ГЕРБ. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на официалното представяне на кандидатите на ГЕРБ за кметове на общини в област Разград, съобщиха от пресслужбата на ГЕРБ.

„В Исперих за втори път издигаме мъжкото момиче на ГЕРБ Виолета Тодорова. Благодаря й че приема отново това предизвикателство, защото Исперих е трудна община“, заяви Цветанов и изрази убеждението си, че там ще бъде постигнат висок резултат. Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ обяви, че Младен Чакъров е кандидатът на партията за кмет на община Завет, Красимир Великов - за община Кубрат и Атанас Чопаков - за община Лозница.

„ГЕРБ никога не е провеждала негативна кампания, стремели сме се да показваме стил пред нашите опоненти. Нека и кампанията за местните избори да премине под знака на толерантността и уважението към политическите опоненти“, призова Цветан Цветанов.

Той посочи, че кандидатите за кметове от ГЕРБ ще работят за доброто на общините. „Убеден съм, че тази кампания трябва да бъде сблъсък на идеи. Нашите естествени партньори тук са избирателите на ГЕРБ в област Разград“, подчерта още зам.- председателят на партията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони