Капитанът Рамос забрави купа

Капитанът Серхио Рамос забрави да получи купата, която „Реал“ (Мадрид) спечели с 4:1 над „Манчестър Сити“ в Мелбърн в петък. „Балетът“ победи в шоу турнира, наречен Международна шампионска купа.
Серхио бе сменен в 64-тата минута на мача, игран пред близо 100 хиляди зрители. След двубоя започна церемония по награждаването. Опитните Кристиано Роналдо и Алваро Арбелоа се усетиха и излязоха от съблекалните, но не и Рамос, който явно още не е свикнал да носи лентата след раздялата с легендата Икер Касияс. Още няколко „бели“ футболисти се замотаха и се наложи отборната снимка с трофея да бъде само с 16 души. Арбелоа пое ролята на капитан, асистиран от Роналдо.
А Луис ван Гаал, треньорът на „Манчестър Юнайтед“, индиректно обяви, че вратарят Давид де Хеа няма да бъде пуснат в „Реал“. „Де Хеа ще бъде на линия за началото на първенството“, подсказа холандецът, че разчита на испанеца и не вижда състава без него. Планираше се Де Хеа да пази снощи в шоумача с „Барселона“ в САЩ.
А от „Камп ноу“ обявиха, че няма да вземат нов нападател, ако Педро бъде продаден на „Юнайтед“. Ван Гаал иска испанеца за заместник на Анхел ди Мария, който вече е с единия крак в „Пари Сен Жермен“ срещу трансферна сума от 65 млн. евро. Французите предлагат 10,6 млн. евро годишна заплата на аржентинското крило.
Всъщност „Барса“ има забрана да картотекира нови и дори да привлече крило, ще има право да го използва чак от 1 януари.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ