Кмет отчете "Ренесанса" на Павликени с инвестирани 65 млн.лв

Кметът на Павликени инж.Емануил Манолов представи пред съпартийците си от БСП подробен отчет за изминалия управленски мандат. "Един ден историците ще говорят за тези години като за "Ренесанса" на Павликени, защото направеното възроди града. Възраждането обаче не бива да спира и не трябва да позволяваме да се върнем в тъмните векове от историята на Павликени", каза инж.Емануил на общинската конференция на левицата.

Управникът бе подготвил доклад от 56 страници за свършеното през последните 4 г. Чрез реализираните инфраструктурни, социални, спортни и културни проекти в общината са инвестирани общо над 65 млн.лв. Със средствата са изградени градска пречиствателна станция за отпадни води, спортни обекти, четири социални центръра за деца, ремонт на Летния театър в града, направена е рехабилитация на 32 км общински пътища.

"Майките с деца имат нови паркове, учениците учат в обновени училища, между селата ни се правят нови пътища, нови спортни обекти са на разположение за всеки жител, грижата за възрастните хора, за самотноживеещите, за инвалидите е ежедневна", изтъкна инж.Манолов.

Ръководството на БСП писа оценка "Отличен" на амбициозния управник и обяви кандидатурата му за втори мандат.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони