„Локо“ (Пд) очаква Ераносян за шеф

Факторите в „Локомотив“ (Пд) се сетиха за треньора от шампионската 2004 г. Едуард Ераносян след трагичния старт в „А“ група. След началните два кръга „черно-белите“ се закотвиха на последното място. Етническият арменец с португалски паспорт е споменаван за нов директор, на когото ще бъде поверена цялата спортно-техническа власт, като се очаква това да стане след отложеното за 30 юли общо събрание на акционерите.

Единственото условие на Ераносян е да се гарантира финансова стабилност в родния му клуб, за да може всички да мислят само за футбол и да не се занимават с битовизми като през миналия сезон. Тогава заради безпаричие се стигна до бойкот на тренировки и до напускане на десетина играчи.

Финансовото положение в момента е малко по-розово, но за да бъде стабилизирано още, почетният президент на клуба Христо Бонев и Атанас Узунов, кумът на Христо Стоичков, се срещнаха с Бойко Борисов в неделя следобед в Раковски. Засега се пази в тайна какво са обсъждали, но според хора от кухнята на „Лаута" разговорите се въртели около консорциума „Трейс груп" със собственик Галин Михайлов и евентуалните му ангажименти с „Локо".

„С Борисов си говорехме за съдебната реформа, поздравих го за постигнатия от него консенсус по този въпрос между непримиримо враждуващи партии", коментира след срещата Зума.

А „Берое“ остана без загуба като гост през 2015-а, след като удари „черно-белите“ с 2:1 в Пловдив в неделя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ