„Левски“ отново вдига и „куците“ за мач

По неволя „Левски“ ще вдига „куцо и сакато“ и за ІІІ кръг в „А“ група. Ситуацията със състава остава драматична.

Жълтите карти на Атанас Курдов и Умар Диаби не пристигнаха и днес и поне засега тимът ще е без нападател и срещу „Лудогорец“. Ще отсъстват двамата крайни защитници - Александър Александров е трайно контузен, а Веселин Минев е наказан.

Аймен Белаид бе пратен на преглед в Мюнхен, след като невъзстановен героично влезе при 2:2 с „Литекс“, но пак усети мускулни болки. Първоначалните резултати не са песимистични. И макар централният бранител да няма подготовка и да не е здрав, ще бъде направен опит да е титуляр в Разград. Явно пак ще започне Мигел Бедоя, който след като лежа в болница, не успя да направи кондиционна подготовка и се мъчи на терена.

„Левски“ не спря най-големия си млад талант Божидар Краев за националния отбор за юноши старша възраст. Атакуващият халф няма да тренира със „сините“ до сряда, защото е повикан на лагер от селекционера Светослав Тодоров. От „Герена“ не задържаха 18-годишния футболист, въпреки че изпитват остър недостиг на играчи и ще бъде нарушена подготовката му преди дербито с „Лудогорец“ в Разград. Краев е титуляр в състава на Стойчо Стоев и през настоящия сезон. А и треньорът няма особен избор при лавината от проблеми с контузии, липса на картотеки и забавената селекция.

„Левски“ чака Либан Абди да скъса с „Ризеспор“ и да се върне, но без особена надежда за бърза развръзка. Затова и се действа по план „Б“. Оглеждат се крила от холандското първенство..

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ