Кандидат кметът на БСП Михаил Мирчев: Трябва да си пусна мустаци и да пия ракия, за да ме изберат

Доколкото разбрах трябва да си пусна мустаци и да пия ракия, за да ме изберат за кмет на София. Това заяви по БНТ проф. Михаил Мирчев, кандидат за кмет на София, издигнат от БСП. Коментарът му дойде по повод разказ на водещия Димитър Цонев, който коментира, че "яки българи с мустаци, които пиели ракия", предотвратили завладяването на София от турците при един от набезите им.

В предаването взе участие и Калоян Паргов - водачът на листата на БСП за общински съветници в София. "Искаме да изравним стандартите в столицата, защото София върви на две скорости", обяви той.

По думите на Михаил Мирчев в бюджета на София има големи финансови диспропорции."Столицата се управлява от Борисов плюс Фандъкова. Ако аз спечеля първи мандат, трябва да мисля за 8 години напред, за да мога да променя тези диспропорции", коментира кандидат-кметът.

"Не съм член на БСП, но винаги съм бил близо да партията. Баща ми също не стана член на социалистите и аз тръгнах по неговия път. Само моят син, който също се занимава с политика, е член на БСП", разкри още професорът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини