Рибари в Силистра се оплакват от тормоз на румънски граничари

УНИЦЕФ: Едно от всяко седмо дете в света не е ваксинирано

Репортери без граници: Омразата към журналистите, която се засилва в Европа и САЩ, е заплаха за демокрациите България е на 111 място по свобода на печата

Евростат: Всеки трети българин живее в сериозен риск от бедност

Тръмп нарече Ким Чен-ун „много отворен“ и „много почтен“ човек

Най-малко 10 загинали при пожар в нелегален нефтен кладенец в Индонезия

Мач на кило кръв и метър кожа

“Левски” без загуба вече 21 години

Царица Елеонора се поболява на фронта Дължим спасяването на Боянската църква на втората съпруга на Фердинанд

На 25 април 2018 да почерпят

Д-р ист. Николай Панайотов: Притежаваме единствената в света колекция от ритуални ножове за обрязване Откритият във Варненския халколитен некропол „златен фалос“ всъщност е предпазител /превръзка/ след обрязването

Пускат ток на най-богатите Електрическото „сърце” на най-луксозния SUV издържа 50 километра

Германският министър на външните работи нарече Асад “безчовечен” в реч в ООН

Полицията спря шествията на феновете

Тома Биков: ГЕРБ не се страхува от президента

Google се отказва от налагането на социалната си мрежа Google+

Google обяви, че се отказва от налагането на създаване на профил в Google+, за да могат да се използват останалите услуги на компанията. Брадли Хоровиц, който е вицепрезидент на Google, обяви решението на интернет гиганта в неговия официален блог.

Хоровиц заявява, че Google е имал ясна цел – да използва Google+ като основна, която да обединява всички услуги на компанията. “Това обаче създаде объркване сред потребителите. Един от най-големите спорове беше с налагането на Google+ в коментарите на YouTube. Решихме, че е време да оправим нещата, не само в YouTube, но за всички услуги на Google. Искаме официално да махнем идеята, че профил в Google+ е необходим за нещо в Google различно от използването на самия Google+”, пише Хоровиц, цитиран от Дневник.

Промяната започва да се прилага веднага. Първи ще я видят потребителите на YouTube, които отново ще могат да коментират чрез профилите си и чрез псевдоними. Общо цялата процедура по отделянето на Google+ ще отнеме около година.

Това не означава край на Google+. Платформата “ще се съсредоточи върху това, което прави много добре: да информира милиони хора”. Елементи на лпатформата, които не се използват или се обезсмислят след промяната, ще бъдат махнати. На тяхно място ще има нови функции на Google+, които ще целят да подобрят потребителското изживяване, коментира Хоровиц.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.