Теди Кацарова върти любов на 50 градуса жега

Певицата се върна от Дубай, където работи

приятелят й, готви две изненади за началото на

есента

- Теди, как започна за теб лятото?

- Лятото ми започна прекрасно с нов сингъл и клип, сниман в Париж, който се казва "Жена на нощта", част от новия ми албум "Преродена". Предстоят ми пътувания в чужбина и участия.

- Беше в Дубай, как изкара там?

- Да, след Катар сега приятелят ми Димитрис работи в Дубай. Всъщност бях там един месец, което за моя начин на живот наистина си е една дълга ваканция. Аз съм работохолик и не мога да стоя без работа за повече от няколко дена, но в случая това беше моята лятна ваканция, а и шанс да се насладим на свободното време заедно с Димитрис, макар че през деня той работеше.

- Всъщност какво те връща отново в България, отстрани всяко младо момиче би ти завидяло - Дубай, хубав и стабилен мъж до теб...

- Може и да е така, но България си е моето място. Няма по-хубаво от вкъщи. Обичам дома си, приятелите, музиката, концертите, семейството. Винаги ще се връщам, а и се надявам да остарея, наслаждавайки се на прекрасната българска природа. А за завиждането... американците имат прекрасна поговорка: "Никой не може да разбере какво е в твоите обувки".

- Намери ли български приятели в Дубай, как минаваше един твой ден там?

- Да, открих там, благодарение на Фейсбук, нови приятели - българи. Един от тях е прекрасният и талантлив художник Камен Бонев, чиито произведения прославят България по света. Бях горда, когато присъствах на негова изложба в Дубай. Картините му бяха високо оценени и се радваха на голям интерес. Когато съм в Дубай, обичам да се срещам с хора, а понеже там те са много контактни, за отрицателно време си създадох запознанства, включително и в музикалните среди. Там обичам да спортувам по-интензивно, както и да пътуваме с Димитрис между емирствата, когато той може, защото за мен непознатите места са много по-вълнуващи, отколкото моловете.

- В тях поне е прохладно...

- Поради наистина високите температури в периода между юни и септември (понякога стигащи до +50 градуса), почти всичко се случва вътре на климатици. Човек може да прекарва времето си на плажа едва след 16 часа, защото иначе рискува сериозно да пострада от топлинен удар или изгаряне.

- А какво ново в творчески план, като нови записи, например? Кога да ги чакаме?

- Да,работя върху два нови проекта, които предстоят да излязат в началото на септември и октомври. Колаборации с други изпълнители, но засега пазя в тайна имената им.

- Очакват ли те фестивали, музикални пътешествия, участия? Къде и какви?

- В началото на лятото бях жури на прекрасния международен фестивал "Откритие 2015" във Варна и бях приятно впечатлена от талантите на млади хора от различни държави.

- Пяла си къде ли не. Къде все още мечтаеш да пееш и с кого?

- Да, наистина съм пяла по целия свят, но всеки творец постоянно мечтае за повече и повече успехи.

- Какви са твоите музикални предпочитания днес? Каква музика най-много ти допада и искаш да работиш в този стил?

- Обожавам соул музиката, но са съвсем малко хората в България, които я творят истински. Според мен, за да правиш перфектно дадения жанр музика, трябва чисто и просто да си израснал с нея. Не случайно в САЩ чернокожите правят най-истинския и дълбок соул и ритъм енд блус, просто защото са откърмени с него. Ние като че ли сме профилирани в поп и рок звученето и не случайно едни от най-големите ни български хитове са именно в него.

* Професор д.м.н. Връбка Орбецова:

Генетично носим магическото у нас

Колко народи имат Илия Раев, Петър Дънов, Петър

Димков, Ванга, пита се председателката на

Сдружението на алтернативните лечители

- Проф. Орбецова, с какво си обяснявате, че малка страна като нашата има толкова много хора със свърх сензитивни възможности?

- Това идва от нашите корени. Противно на твърдението, че от азиатските степи по нашите земи са дошли "дивите българи", те са имали изключително развити духовни качества. Помагало им е именно това, че са били много сетивни. Не напразно в древните хроники се казва, че всички българи са маги, тоест ние генетично носим магическото у нас. Българите са били маги, древните славяни са хора, които са познавали до съвършенство силата на билките, на растенията, на космическите въздействия. А траките? Те също са били изключително надарени. Такава е нашата тройна генетична сплав.

- Значи това е своего рода национално богатство?

- Това е човешкият фактор - надарени хора, които имат възможност за по-директно общуване с космоса. Тоест получават информация, от която много народи днес са лишени по простата причина, че в древна Европа стотици са били унищожени от Светата инквизиция. Цели родове с подобни способности са си отишли. И при нас е имало гонения на богомилите, въпреки всичко те са пуснали дълбоки корени, оставили са незаличими следи. Колко народи имат Илия Раев, Петър Дънов, Петър Димков, Ванга...?

- Появяват се все повече научни доказателства за съществуването на т.нар. паралелни светове. Какво мислите вие за тях?

- Съществуването им е безкрайно логично. Наложило се е да се създаде гравитацията, за да може тя да даде възможност на всички творения, които са на земята, да имат здрава връзка с нея. На това ограничено пространство съществуват растителният и животинският свят - не са ли те паралелни светове? Макроорганизмите и микроорганизмите не са ли също паралелни светове? А вирусите? Те са още един паралелен свят. Но всичко това, което ние познаваме като паралелни светове, са материални структури, било в растителния, било в животинския свят. Обаче изпускаме от погледа си, че точно по законите на квантовата физика всяко едно живо същество, освен материалната си същност, създава електромагнитно поле. Доказано е, че над 80 процента от енергиите в космоса са от непознато естество. И целият този богат спектър от енергийни същности - той къде трябва да е? Докато материалните същности живеят тук, на земята, енергийните имат по-голямата свобода да обитават и нашата планета, и целия космос. Според изследователите на маите, точно това са били те - галактическите навигатори, които са дошли от Сириус или от някъде другаде за определен период от време, и доказват наличието на тези паралелни светове.

* За първи път у нас:

Прокурор влиза в затвора

* Александър Томов нападна Манджукови и Инджови

Оставих ЦСКА на мултимилионери, а те го пратиха

във "В" група, гневи се бившият собственик

* Бончо Дунев хвърлил 12 милиона лева за коли

Легендарната автомобилна фамилия има 39 национални

титли

* Бойка НИКОЛАС:

Зад всяка зависимост стои липса на любов

Когато приемем, че сме несъвършени, ще приемем

несъвършенствата на другите, убеждава треньорката

по личностно израстване

ТЕЗИ И ДРУГИ ЧЕТИВА - В "ЖЪЛТ ТРУД" ОТ 29 ЮЛИ!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица