Това Лиъм Нийсън ли е?

Холивудската звезда Лиъм Нийсън привлече погледите на минувачите в артистичния квартал Сохо в Ню Йорк, не защото е супер секси и милиони жени въздишат по него, а тъкмо обратното. Актьорът приличаше по-скоро на обикновен дядка, пише „Дейли Мейл”.

Облечен в небрежни дрехи, нахлупил шапка и очила, Нийсън почти по нищо не прилича на снимките си от преди година. Сега той изглежда изключително състарен, с посивели коси. Наложи се агентът на 63-годишния актьор да опровергава притесненията на феновете и да обясни, че Нийсън „никога не е бил по-здрав”. ?

Относон външния му вид той посочи, че актьорът току-що е приключил снимките по един филм и ще започне работа по втори през септември.

Миналия месец в Сохо Нийсън беше засечен от репортер на „Дейли Мейл” в галерия “Maison Mais Non”. Пред него той каза, че въпросът за остаряването за него е много чувствителен.

„Рожденият ми ден е чувствителна тема. Ще стана на 63 – никой не иска да е на 63. Остарявам”, каза той по повод рождения си ден през юни.

„Повече от всичко искам това да бъде игнорирано. Мразя го и ме кара да се чувствам уязвим. Това е толкова лично нещо – денят, в който си роден, денят, в който си излязъл от утробата на майка си. Някои хора правят намета лодка и правят грандиозни неща за повода, но аз се срамувам от такива празненства и внимание”, коментира той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица