Тибетските капки + науката на 21 век = спасение за сърцето в жегите!

БГ постижение без аналог в света: „ДЕХИПЕР ФОРТЕ” смъква кръвното налягане за 3-5 минути!

Български учени нутриционисти създадоха по Тибетските рецепти билкови капки, които при спешни случаи свалят кръвното налягане за 3 до 5 минути! При рекордните летни горещини тези нови капки могат да спасят живот, тъй като хипертоничните кризи са сред най-масовите реакции от високите температури, обясняват лекарите. Причината за уникалното постижение, спасително за всички страдащи от проблеми с кръвното налягане, е революционната технология. Тя позволява от суровината –познатия от древността китайски чесън, да се извлекат десетте лечебни съставки/ като преобладаващото активно вещество е алицинът/, във вид на толкова пречистени и омекотени капки, че след накапване върху езика през лигавицата в устата те за минути директно се усвояват от клетките в целия организъм. Такива технологии в момента са последен писък на науката, тъй като всякакви лечебни средства най-бързо и пълноценно се усвояват през лигавицата в устната кухина и езика. „Дехипер Форте” е изключително ценно средство за „бърза или спешна помощ”, той представлява мост, който свързва изпитаните през вековете билкови тибетски рецепти и съвременните постижения на науката. Друго много важно достойнство на новите капки „Дехипер Форте” е уникално високото съдържание на активното вещество – 16,7%! За справка – според европейските стандарти горната граница за съдържанието на активни вещества в подобни форми е 5%..., акцентира д-р И.Симеонова, която от доста години се занимава задълбочено с източни лечебни практики. Тя е сътрудник в екипа на д-р И. Колчак, световно признат експерт по Източна медицина, и под негово ръководство работи и систематизира резултатите от Тибетските капки у нас. Хилядолетните билкови рецепти на източните лечители се приемат продължително време и резултатите от тях за здравето са трайни, а пречистените и омекотени капки пък са форма за моментален оздравителен ефект, уточнява тя.

„Дехипер Форте” вече е на пазара на стойност 36лв. за 1 бр. и всеки може в периода на летните жеги да добави „спешните капки”в домашната си аптечка, докато оригиналните Тибетски рецепти се приготвят индивидуално за всеки според конкретния проблем и възрастта, допълва лекарката. Вече са разработени и варианти на древните рецепти на тибетските лечители, които са адаптирани за приготвяне и с новите капки. Адаптираните рецепти ще бъдат много полезни за пациенти с множество заболявания, които обаче имат алергии или пък поради стомашни проблеми нямат възможност да приемат чесън. При „ДЕХИПЕР ФОРТЕ” са отстранени и всички дразнещи странични ефекти от екстрактите на чесъна. В новите капки освен това се използва не чесъна от пазарите, а специален медицински сорт, отглеждан в строго контролирана среда, без каквито и да било случайни примеси в почвата, уточнява д-р Симеонова. С новите капки благодарение на уникалната технология на пречистване и концентрация на лечебните съставки оздравителните резултати дори идват по-бързо, допълва тя.

Разбира се, всички от екипа държим обратна връзка с хората, които приемат капките и непрекъснато получаваме отзиви от болни, които са отстранили с тяхна помощ сериозни диагнози. Някои дори твърдят, че са били „отписани” от лекарите си и дължат продължаването на живота си на Тибетските капки на живота, споделя д-р Колчак.

Отзив от Максим Недялков, 46 г., Бургас:

Забравих за високото кръвно и сърдечните пристъпи, зрението ми се оправи!

Най-после оставих зад гърба си ужасните кризи на слабост в сърцето, задушаването, както и скоковете на кръвното налягане. За мен животът започва наново благодарение на новите капки „Дехипер Форте”! След тежка пневмония с усложнения през студентските години бях обречен от лекарите на множество ограничения заради сърцето – диета, лекарства всеки ден, не смеех да спортувам и т.н. Жена ми обаче не спря да търси начини за възстановяването ми и накрая успя с „Дехипер Форте”.Първоначално пробвахме капките при хипертоничен пристъп – наистина няколко минути, след накапването им на езика вече се чувствах добре, кръвното ми беше спаднало…Всички вкъщи се обнадеждихме и продължих да взимам по 15 капки три пъти дневно. Сърдечните пристъпи рязко се разредиха,, почти отшумяха – за първите два месеца само два пъти усетих слабост и задух, но всичко отмина бързо. Постепенно намалявах лекарствата и на третия месец останах само на капките. При контролен преглед се установи, че късогледството ми също се е оправило. От април вече не нося очила. От капките взимам по пет само сутрин и вечер, но най-много се радвам на свободата – неописуемо е да живееш без ограниченията на диетите и медикаментите, прегледите, изследванията….

За повече информация и поръчки: 02/ 954 5620, 02/ 870 0296, 02/ 825 9870, 0885 111700, 0885 977529, 0884 375751, 0884 375752,0879 323644.
e-mail: [email protected]; 1463 София, П.К.113, www.lekuva.net;

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве