Печатайте повече за по-малко: Brother представя новата серия InkBenefit Plus със система за презареждане на резервоарите с мастило

Трите нови модела се отличават със стилен и компактен външен вид, и вградена система за бързо и чисто презареждане

Специалистът в технологиите за печат Brother представи новата си серия от принтери InkBenefit Plus, които ще се появят и в България през юли. Тя включва три нови мастилено-струйни мултифункционални устройства с пестящи пари резервоари за мастило, които могат да се презареждат.

Изключително ниска цена на печат

Проектирани да помогнат на малкия бизнес и домашните офиси за значително намаляване на разходите за печат, тези модели са снабдени със система за многократно пълнене на резервоарите, което елиминира нуждата от закупуване на мастилници. Четирите индивидуални резервоара за мастило (черно, циан, магента и жълто) позволяват лесно допълване посредством оригиналните бутилки за презареждане на Brother. Мастилата за презареждане с обем от 120 ml всяко са достатъчни за отпечатване на 6000 черни и 5000 цветни страници, при което се постига супер ниска цена на копие.

Самото презареждане се извършва бързо, лесно и чисто, тъй като не изисква специални технически умения и без проблем може да се извърши дори в домашни условия. Контейнерите за мастило на принтера са разположени в предната част на устройството, където са лесно достъпни.

Ива Тотева, Мениджър продажби и маркетинг в Brother България каза: „Бизнесът в страната е изключително чувствителен по отношение на запазването на ниските разходи за печат. Консумативите InkBenefit с голям капацитет, които са част от последните ни мастилено-струйни модели, добиха огромна популярност – затова сега представяме принтерите InkBenefit Plus, които са първите, предлагащи презареждащи се резервоари за мастило. Надяваме се тези модели да продължат успеха на Brother да разширява пазарния си дял при мастилено-струйните А4 МФУ, който нарасна с 20% за 2014 спрямо 2013 г. при общ спад за сегмента от 10%”, допълни тя.

Серията Brother InkBenefit Plus включва мултифункционалните модели DCP-T300, DCP-T500W и DCP-T700W, които предлагат по-ниска цена на притежание (TCO) с цена за отпечатване на страница, започваща от 0.004 лв.

Бързи и модерни

DCP-T300, DCP-T500W и DCP-T700W предлагат възможности за печат, копиране и сканиране. Скоростта на печат достига 11 изображения в минута в черно-бяло и 6 ipm в цвят. Моделите са снабдени с едноредов LCD дисплей и лесен за управление контролен панел. Серията включва Wi-Fi възможности за връзка и автоматично листоподаващо устройство при някои модели. Wi-Fi моделите могат да бъдат използвани с безплатното приложение на Brother iPrint&Scan – за лесна връзка със смартфони и таблети.

Всички модели от новата фамилия притежават етикет ENERGY Star и еко сертификат Blue Angel, гарантиращи ниски емисии и потребление на енергия, съвместимост с рециклирани хартии и осигурена наличност на резервни части за поне пет години напред.

Само през август промоционални цени от 339.00 лв. с ДДС. Контейнерите с мастило Brother InkBenefit Plus ще се предлагат на цена от 17.00 лв. черно и 13.00 лв. с ДДС за всеки цвят. Новите печатащи устройства идват с традиционната за Brother двугодишна гаранция с опция за безплатно разширяване до 3 г. след регистрация.

За Brother

Brother е световно известна технологична компания, създадена в Япония преди повече от век. В момента има офиси в 44 държави, а продуктите й се продават в повече от 100. Започнала като производител на шевни машини през 1908 г., Brother Group е развила и разширила неимоверно през годините гамата от технологични продукти и услуги, които предлага. Днес някои от най-известните от тях са принтерите, мултифункционалните устройства, факсовете, етикетните принтери и мобилните печатни решения, които се произвеждат в собствени фабрики на компанията, намиращи се в Япония, Китай, Виетнам, Малайзия и др. азиатски страни.

На Европейския пазар Brother стъпва през 1958 г., като в момента има силно присъствие с търговски офиси в 19 европейски държави, централен офис за Европа в Манчестър (Англия) и две производствени мощности в Европа за рециклиране на консумативи: Великобритания и Словакия. Brother непрекъснато отговаря на променящите се нужди на пазара като патентова и произвежда нови и оригинални продукти. Продуктовите дизайнери на компанията са създали някои от най-продаваните устройства в Европа, като първото в света компактно А3 мастилено-струйно мултифункционално устройство. Brother е един от лидерите в доставките на печатна техника за малкия и среден бизнес. Освен това, Brother продължава да изследва нови пазари и продуктови сфери, да разработва напреднали технологии и иновации в потребителския софтуер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес