Обсъждане в БФС - ЦСКА да не играе през уикендите

Телевизионният проблем с припокриването на мачовете на ЦСКА от „В“ група с елитните двубои доведе до нова идея. В БФС е обсъждано „червените“ въобще да не играят през уикенда, за да няма проблем с началните часове на мачовете им. Ако се стигне до консенсус, двубоите на ЦСКА може да са само в петък и понеделник, като телевизията с права определя началния час. Това обаче отново ще получи отпор от феновете - мачовете ще са в работни дни. В социалните мрежи настана бунт при вестта, че „червените“ трябва да играят в различно от „А“ група време, т.е. - в жегите на летните кръгове.

Има още една идея, която включва не само Канал 3 да излъчва мачовете. Според нея телевизията може да препродаде правата си на друг канал, когато няма възможност да излъчва някой конкретен двубой. Това засега също е само в етап на обсъждане.

В същото време Христо Янев обеща да е много по-сдържан като треньор, отколкото беше като футболист. Треньорът на ЦСКА настройва отбора за много тежки мачове в „А“ група и е забранил подценяване на всеки съперник. Янев добави, че негов пряк шеф е спортният директор Пламен Марков и той контактува основно с него по проблемите на тима.

Отпаднала е вероятността гостуването от четвъртия кръг срещу „Ботев“ (Ихтиман) да е на стадион „Георги Аспарухов“. Домакините ще търсят резервен стадион. Вече е ясно, че „Чико“ (Бяга) и „Балкан“ (Варвара) ще приемат „червените“ в Пазарджик.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ