Откъснаха пръста на мъж при спор за отчитане на водомери

59-годишен бургазлия е с откъсната фаланга на пръст на левия крак след спор, информират от пресцентъра на ОД на МВР. Инцидентът станал около 14.00 ч. в бл. 93 в квартал "Меден Рудник", при който между 59-годишния мъж от Бургас и 40-годишна жена, която е отчетничка на водомерите , възникнал спор.

Поради това, че мъжът бил нощна смяна, звънейки на апартамента ,отчетничката го събудила и е възникнал спор. Докато двамата се разправяли, по стълбите слязал 37-годишен мъж, също от бургаския комплекс "Меден Рудник", който се намесил в спора.

По време на спречкването първият мъж стоял на входната врата на апартамента си, когато вторият блъснал вратата и тя ударила 59-годишния бургазлия по крака. При удара е откъсната фаланга на пръст на левия крак на пострадалия. Той е отведен в МБАЛ - Бургас, където му е оказана медицинска помощ, след което е освободен за домашно лечение.

37-годишният мъж избягал от местопроизшествието и е обявен за местно издирване. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини