Мълния удари уредите на три семейства в Пазарджик

Гръм удари захранващ кабел на улица “Витоша” в Пазарджик и порази уредите на три семейства. Неприятната случка се разиграла малко след седем вечерта в понеделник, съобщава marica.bg.

Най-неприятна била изненадата за Йорданови, които един час след инцидента се върнали от морската си ваканция. Отпускарите разбрали, че е изгорял компютърът им. Устройството е било изключено, но мълнията е ударила рутера за интернет и през него е стигнала до приемника.

Без телевизори останали и съседите им Петрови. При инцидента у тях всички монитори били включени, но е поразен само приемникът. Плазменото модерно устройство е последната придобивка за семейството и е бил изплатено само преди два месеца.

Без телевизор остана и съседката им Милкова. Възрастната жена живее сама и много тежко приела загубата, защото за нея покупката на нова техника е непосилна. Нито едно от пострадалите семейства не е застраховало къщата си.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.