Майката на пребитият Христо: Благодарна съм на институциите, те проявяват разбиране

Цигуларката Невена Велинска, чийто тригодишен син Христо беше пребит от две 18-годишни момчета, се обърна към всички, които я подкрепят в социалната мрежа.

Ето какво каза майката:

Здравейте, мили хора. Аз съм Невена, майката на Христо.

Тъй като не поддържам профил в социалните мрежи, използвам тази група, за да благодаря на всички за топлите думи, пожелания и готовност да помогнете. Навярно някои от вас имат нелек живот и водят своите битки, но въпреки това отделяте от времето и средствата си за нас с Ецко. Само сърцето ми знае колко благодарна ще ви бъда за цял живот, защото никога няма да намеря начин да ви се отблагодаря. Тъй като нашият случай предизвика голям обществен отзвук, бих искала да ви уверя, че досега срещнах изключително внимание и подкрепа от Агенцията за закрила на детето. Разбирам, че мнозина са изградили недоверие към институциите в България, но за мен тези хора наистина се стараят да бъдат полезни и съпричастни. Много съм благодарна за адекватното разбиране на ситуацията. Все пак най-важният в този момент е Христо, нищо друго. Благодаря ви и ви прегръщам всички. Невена Велинска

Христо ще остане още известно време в реанимацията, тъй като са необходими още прегледи, изследвания и скенер. Детето ще бъде под наблюдение още няколко дни, за да е сигурно, че няма да има реакции на организма след направената операция.

Междувременно приятели на Невена Велинска откриха банкова сметка за дарения. Постъпленията в нея ще бъдат периодично отчитани.

Уникредит Булбанк

банков код: UNCRBGSF

банкова сметка: BG18UNCR70004522357608

в лева

Невена Иванова Велинска

paypal.com

[email protected]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини