ЦСКА открива сезона в петък от 20 ч

ЦСКА ще открие сезона във „В“ група следващия петък с мач от 20 часа срещу „Струмска слава“ на „Българска армия“. Това е (пред)последното решение в кулоарите на футболния съюз. Вероятно двубоят ще е след елитния „Монтана“ - „Лудогорец“, който стартира в 17,30 часа, въпреки че домакините имат осветление.
Сериозният отзвук сред феновете срещу мачове на ЦСКА на жегата и извън уикендите очевидно се отразява. „Червените“ не желаят да играят само в петък и понеделник, но за откриване на сезона ще преглътнат първия двубой.
Все още няма и сигурност коя телевизия ще излъчва „В“ група през новия сезон. На този етап това е Канал 3, който държа правата и за миналия сезон. За новия кандитати са също Нова Броудкастинг Груп, която държи елита и купата на България, както и Би Ти Ви. Предполага се, че до понеделник ще има пълна яснота и мачовете на „червените“ винаги ще бъдат в т.нар. прайм тайм.
В същото време Търговският регистър официално даде регистрация на новото дружество „ФК ЦСКА“ АД. Капиталът му е 50 000 лева, от които са внесени 12 500. Представител е спортният директор Пламен Марков, а в съвета на директорите освен него влизат Милко Георгиев и Тодор Иванов. Никой от ЦСКА не разкрива какъв е замисълът на новосъздаденото дружество. В него старият футболен клуб държи 90 процента, а по 5 на сто имат Гриша Ганчев и Юлиян Инджов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ