Куката набил руснака в Поморие

Камен Балбузанов- Куката бе обявен за национално издирване. Той е българинът с инициали К.Б., който набил руснака на плажа в Поморие, стана ясно, след като гръмна новината че го търсят. Както "Труд" съобщи, българи и руснаци се били на плажа в морския град.

По първоначални данни, играещи деца раздразнили рускиня и тя им направила забележка. Пристигнала майка им и се скарала с рускинята, в това време дошла и "тежка артилерия"- половинките на двете участнички в караницата. Куката и руснака се сбили. Балбузанов ударил с юмрук и метална указателна табела в областта на лицето руснака- Алексндър, който е настанен в болницата в Бургас с разкъсано-контузни рани по горната устна и избит преден горен зъб.

Според очевидци в кървавото меле се включили още доста българи и руснаци и станал масов бой. Куката и аверите му, сред които и Широката- концесионер на плажа в Поморие и спряган в миналото за близък до Митьо Очите, играели белот в заведението до плажа. Тогава станал екшънът- първо се скарали българчетата с рускинята, после нашенчетата и русначетата, после майките им, и накрая дошли мъжете.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони