Георги Вълев от “Килърите” не успя да осъди журналистка от Велико Търново Разходките на затворника от Ловеч до Велико Търново за заведените от него дела продължават за сметка на данъкоплатците

За първи път Пролетен базар на книгата ще е на открито

Николай Нанков: Има инвеститорски интерес от няколко чуждестранни фирми за Дунав мост 3

Започва мащабен ремонт на моста над жп линията в Стара Загора

Младоженци сключват брак на сватбена церемония в древноримски стил Над 220 реенактори от Италия, Украйна, Румъния и България идват на „Орел на Дунава” в Свищов

Оперираха гръцкия президент Прокопис Павлопулос

Двама души са пострадали при тежка катастрофа край Централни гробища в София

Председателят на КЕВР: Водата в София е една от най-качествените измежду столиците на ЕС

Депутатът от БСП Явор Божанков: МРРБ пое ангажимент за скоростна връзка между Горна Оряховица и АМ „Русе-Велико Търново”

Фоторепортерите на Варна с втора уникална изложба

57% от българите смятат, че страната е извлякла ползи от членството в ЕС

Осъдиха на две години затвор бившия премиер Никола Груевски

Задържаха известен блогър в Египет

Илияна Йотова ще открие тържествата по случай 24 май и Деня на Велики Преслав

Румен Радев ще участва в честванията по случай 24 май

Като го няма Амур, да влезе Темида

Според римското право бракът е фактическо състояние и затова, ако булката няколко дни нощува вън от дома по неизвинителни причини, това означава развод. Кратко и ясно, няма зала №13, няма драми.

Но депутати от ГЕРБ смятат, че подобна простота не е в интерес на обществото и най-малката му клетка. След като направиха бракоразводните дела двуинстанционни, изведнъж решиха при някои от тях да върнат трите инстанции. Заради децата. Може би смятат, че децата ще се чувстват по-защитени, ако по-дълго гледат как родителите им “си вадят очите”. Или пък искат с процесуални хватки да направят факт брачната клетва – докато смъртта ни раздели, след като не става с любов. Като го няма Амур, да влезе Темида.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.