Новороденият син на Таки ще наследи цялото му богатство

Наследникът на митичния бос Христофорос Аманатидис – Таки вече е позлатен. В дълбока тайна пред два месеца манекенката Боряна Шехтова е родила син на Таки. Новината беше потвърдена от бащата на Таки – Никос, съобщава "България днес".

Раждането на наследника е сред най-пазените тайни в обкръжението на Таки, който, според запознати, живее в Дубай. Според близки на моделката синът на Таки се казва Николай. Той ще наследи цялото богатство на сочения за наркобос.

Каква е неговата стойност никой дори не смее и да подозира. Самият Аманатидис вече е осигурил лукс за детето си, което се гледа при свръхмерки за сигурност.

Междувременно БНТ съобщи, позовавайки се на свои източниц, че разследването срещу Христофорос Аманитидис – Таки, за ръководене на въоръжена престъпна група за разпространение на наркотици, грабежи и нанасяне на побой, е прекратено. Причината е, че обвинението не е събрало достатъчно доказателства срещу него.

Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова, коментира пред БНТ, че са отпаднали основанията за издирването на Таки от Интерпол. Той все още обаче се търси с червена бюлетина, сочи справка в сайта на организацията.

През юни 2009 г. прокуратурата задочно привлече Таки като обвиняем за това, че заедно с Христо Вартерян - Ицо Исуса, е създал и ръководил престъпна група от 13 души за разпространение на наркотици, наречена Бандата с чуковете. Материалите срещу Таки бяха отделени от делото.

През февруари миналата година прокуратурата внесе в Специализирания съд обвинителния акт срещу Таки и още 19 души от неговата група за разпространение на наркотици в периода 2007 - 2010 г. През 2012 година Таки беше обявен за международно издирване. По-късно той беше задържан в Дубай, като впоследствие неговата екстрадиция беше отказана.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини