Спасителите от Банско прибраха закъсали девойка и семейство

Турската армия установи контрол над всички селища в района Африн

Майка на 6 деца скубе и бие учителка Поморийският съд разпореди глоба за инцидент в училище

Бинали Йълдъръм: Никой не може да определя бъдещето на Близкия Изток без Турция

Комисар Явор Колев: Увеличава се педофилията в интернет

Стамен Белчев: Каранга пречи на конкурентите Труд

Посланикът на Турция дари апаратура за лечение на деца

Вековна икона на Богородица пристигна от Украйна във Варна

Д-р Джафер с отличие “Здравен политик”

Отстраняват 13 граничари заради издънката на Аерогара София На тяхно място идват служители от Варна и Бургас, каза вътрешният министър Радев

Цветан Цветанов: Да се подготвим за фалшивите новини и спекулации от нашите опоненти Руски дипломати ще се гонят само при заплаха за националната сигурност, каза в Поморие зам.-председателят на ГЕРБ

С кого пие всеки втори в България?

Художник от Търново дари Цветан Цветанов със своя картина

ГДБОП закопча разпространител на филми с насилие над непълнолетни

По-високи глоби на пътя в Гърция: 1500 евро за пушене в кола с дете, 2000 – за антирадар Отпада намалението от 50% при плащане до седмица

Тошо Тошев спира “Преса”, “Тема” и сайтовете им, излиза от професията

Главният редактор на вестник “Преса” и доскорошен собственик Тошо Тошев обяви в четвъртък пред журналистите от всекидневника и седмичното списание Тема”, че всички медии в групата спират, научи “24 часа” от присъствали на сбирката.

В петък ще има последен брой на “Преса”, а в събота – последен брой на “Тема”. Всички служители ще бъдат освободени от 1 август, като ще получат една заплата. 

До днес на обяд много от журналистите от двете издания, се надяваха, че съкращението ще им се размине, защото се твърдеше, че от устатата на Тошо Тошев се чували обещания, че той готви нов седмичен вестник. 

Освен това се чуваха слухове, че марката “Преса” ще продължи онлайн чрез сайта presa.bg. Междувременно днес сайтът изчезна и се появи надпис, че е “в процес на техническа профилактика и временно не е достъпен”.

Журналисти от “Преса” коментират, че Тошев вероятно е получил отказ от инвеститори – да вложат пари в нов медиен проект, начело с него.

Тошо Тошев е на 73 години и се очаква да се оттегли от професията, твърдят запознати. 

Очаквайте подробности

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.