Пак драма за Божинов - стигна го нова контузия

Валери Божинов изживя нова драма с контузия. Подобно на кошмарния престой в „Манчестър Сити“ нападателят получи травма в един от първите мачове с новия си тим „Партизан“. Бож бе изваден в 19-ата минута при 1:1 като гост на „Стяуа“ в третата квалификация на Шампионската лига. Засега се знае, че става дума единствено за мускулна контузия в задната част на бедрото. Но дали има скъсване или не, все още не е ясно. За щастие на Божинов най-голямата майсторка по подобни травми - лечителката Марияна, е именно в Белград.

Иван Бандаловски отново не бе в групата на „Партизан“, а „гробарите“ бяха на осем минути от победа над „Стяуа“. Сега обаче битката ще се решава на стадион „Юна“ в Белград.

Станимир Стоилов пък е само на една победа най-малко от групите на Лига Европа. Треньорът на „Астана“ продължава да прави чудеса с казахстанския клуб и стигна до 0:0 като гост на ХИК в Хелзинки. Ако отстрани финландците, „Астана“ тръгва в бой за първо влизане в групите на Шампионската лига.

Сигурно към групите на супертурнира крачи „Базел“, но пак без Иван Иванов. Футболист №1 на България за 2013 година още не може да влезе след тежката контузия на коляното, получена преди година и половина. „Базел“ пък срази безгрижно като гост „Лех“ в Познан - 3:1.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят