Удавникът във Варна е бил отчаян и пиян

Варненецът, който се хвърли в морето на Централния плаж във Варна и се удави, е бил отчаян и пиян, съобщи Блиц.

Мъжът се появил на плажа във видимо нетрезво състояние и много объркан, разказала дама, която той заговорил. „Около 18 и нещо дошъл на плажа, оставил си багажа и казал на една жена, че му бил омръзнал живота, писнало му било, нямал работа, не искал да живее и т. н.

След това влязъл във водата и около 19,45 го изкарали удавен“. Това разказа шефът на спасителите Георги Есов. Той добави, че негов подопечен бил наблизо когато извадили тялото на удавника. Той изслушал разказа на жената, която обяснила какво се е случило. Спасителят разясни, че през целия ден флагът е бил червен. От полицията обясниха, че сигнал за инцидента е подаден около 19,20 часа. Самоличността на удавника е установена. Няма данни за престъпление.

Днес сутринта на Централния плаж в морската столица е имало и друг случай, който за щастие не приключил фатално. Около 5,30 от морето бил изваден мъж, който за малко не се удавил. Говорел несвързано и казал, че бил скочил в морето, за да спаси давещи се момичета, но такива не били установени в морето.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони