Стойчо Младенов пак стана фараон

Стойчо Младенов отново стана фараон. Треньорът финализира преговорите с „Ал Итихад“ (Александрия), третия по популярност тим в Египет. От два дни Младенов е в курортния град и договори условията си. През 2010 година Екзекуторът на „Ливърпул“ бе избран за треньор №1 в Египет, когато водеше ЕНППИ (Кайро). В момента „Ал Итихад“, който е трети по фенска маса след грандовете „Ал Ахли“ и „Земалек“, е на 14-о място в класирането.
В същото време бившият тим на Младенов - ЦСКА, още не знае кога ще са му телевизионните мачове във „В“ група. Би Ти Ви излезе с оферта до БФС и тя може да развали договора с Канал 3.
Старият “Професионален футболен клуб ЦСКА” АД пусна документи в съда, за да обяви несъстоятелност. През седмицата излезе регистрацията на новия “ФК ЦСКА” АД, който трябва да го наследи. Никой от „Българска армия“ не дава разяснение каква е точно целта. Документите са внесени от изпълнителния директор Александър Тодоров.
В същото време феновете започват мащабна акция за освежаване на арената в Борисовата градина. По инициатива на фенклуб „Сектор Г“ в понеделник всеки желаещ може да отиде на „Армията“ и да се включи в масовото почистване. За първия мач от първенството трябва да изчезнат всички бурени, които са избуяли в секторите „Б“ и „В“. Както и при публичната продажба на акции запалянковците искат и със средства дейно да участват в живота на ЦСКА.
Контролата на „червените“ с израелския „Ашдод“ бе променена - от Правец в 18 ч в неделя на „Българска армия“ от 20 часа същия ден.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ