ВСС избра нов районен прокурор на Козлодуй

Инициатива за 130 години от създаването на Бургаската библиотека: Брандиран автобус с ликовете на родни класици пътува по линия № 9

Тръмп промени позициите си: По-строг контрол на оръжията в САЩ (ИНФОГРАФИКА) Президентът обмисля и други мерки

Москва вини Вашингтон в намеса във вота за Кремъл Много било трудно да се поправят отношенията

На 332 българи е отказано лечение в чужбина през 2017 г.

МОН предприема допълнителни мерки за олекотяване на ученическите раници

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление при строителството на оградата по границата

Вицепремиерът Валери Симеонов ще проведе работно съвещание за безопасната експлоатация на язовирните стени

Футболист прати 18-годишен в кома

Дрон тори 1 хектар за 15 минути Воден матрак за крави повишава млеконадоя

Шефът на НЗОК проф. Камен Плочев: 271, 2 млн. лева са задълженията ни към други държави

„Асарел-Медет“ продължава подкрепата за Община Панагюрище

В Лондон ще бъдат връчени наградите БРИТ

Калоян Паргов: Година и половина управляващите в СО тероризират гражданите на Малашевци с бездействието си

Меси развали проклятието „Челси”

Зет на дървен бос от Разлог почина от инсулт, джипито го лекувало с хапче

Зетят на известния в Разложко дървен бос Георги Пандев-Чадъра – Спасимир Янакиев от Разлог, е починал вчера внезапно в столичната клиника ИСУЛ. В четвъртък сутринта 28-годишният мъж е получил инсулт и изпаднал в кома, веднага е транспортиран за София, но лекарите не могли да спасят живота му, съобщава struma.bg.

Според подробностите, огласени от близките му, сутринта Спасимир се оплакал на съпругата си Мартина, че го боли главата. Двамата били в жилището им в Разлог. След като главоболието продължило да го мъчи, Мартина извикала личната лекарка на съпруга си д-р Здравка Добрева.

Лекарката пристигнала в дома на Янакиеви, премерила кръвното на пациента, констатирала стойности от 150 на 90 и посъветвала Мартина да му даде една таблетка нурофен. Спасимир изпил таблетката и останал в леглото. Час по-късно съпругата му го намерила, изпаднал в кома. Тъстът му Георги Пандев веднага го откарал в Спешен център – Разлог, оттам го транспортирали в ИСУЛ, но без резултат.

„Лекарите в Разлог се хванаха за главите, когато разбраха, че зет ми е бил лекуван с хапче, кой знае дали въобще апаратът на докторката е бил верен, още не мога да осъзная какво точно се случи”, коментира вчера потресен бизнесменът.

Спасимир работел в един от неговите цехове и до момента никога не е имал здравословни проблеми, затова шокът от загубата у хората, които го познават, е още по-голям.

Спасимир Янакиев и дъщерята на Георги Пандев – Мартина, се ожениха само преди година и вдигнаха изискана сватба с 250 гости. Двамата нямат дете.

Семейството на младия мъж е добре познато в Разлог. Преди няколко години родителите му Кирчо и Бойка Янакиеви стопанисваха едно от най-популярните заведения в Разлог, известно в града като „Фонтаните”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете