Анастасия Мозер разкри за какво се е карала със съпруга си

Анастасия Мозер и съпругът и - Чарлз имали разправии на една единствена тема- неговите дрехи. "Той не беше претенциозен в това отношение. Ако аз не ида и не му купя нещо, обличаше каквото намери. А на мен не ми харесваше така. Исках да е спретнат, без да е конте. И заради това единствено сме имали разпри", каза някогашният лидер на земеделците пред Нова телевизия.

Преди ден дамата бе удостоена с орден "Стара планина" от президента Росен Плевнелиев. Тя научила за отличието обаче от медиите. От администрацията на държавния глава я известили едва ден преди церемонията.

Д-р Мозер разказа, че като видяла за първи път съпруга си Чарлз го помислили за прекалено млад и се ядосала защо стои и я зяпа. Тяхната връзка не е била любов от пръв поглед. Нещата тръгнали от многото им общи интереси. Чарлз Мозер критикувал комунизма и така се сближил с бащата на Анастасия. И така се стигнало до брак.

Мозер не отказвал нищо на жена си, но на няколко пъти и подарявал неща, които на нея не и харесали. И двамата се разбрали за рождени дни, Нова Година и други празници тя да си купува каквото иска, а той да плаща.

Земеделката си идва в Българи за няма и месец през лятото. Докато е тук тя е свикнала като американците да държи климатика си на доста студено-има, няма 16 градуса.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини