Жена скочи от Писанския мост

Жена от град Сеново скочи по обяд от Писанския мост по пътя Русе - Разград, след като не успя да се хвърли през перилата с лекия си автомобил. Това съобщиха от центъра за спешна помощ в крайдунавския град. Пристигналият медицински екип с линейка направил всичко по силите си, за да я спаси, но тя издъхнала на път за болницата.

Очевидец на отчаяния й опит да сложи край на живота си станала нейната сестра, която пътувала в колата. Тя е леко пострадала и й е оказана медицинска помощ, но още не може да се отърси от шока.

По нейните думи сестра й завъртяла внезапно волана на моста и се блъснала в предпазната мантинела. Тя успяла някакси да излезе от преобърнатата кола на платното и полетяла от високо.

Причините за инцидента се изясняват. Предполага се, че самоубийцата е посегнала на живота си в момент на душевна криза. Никой от близките й не предполагал, че тя управлява автомобила в такова състяние.

Писанският мост е любимо място за самоубийци. Хора от близките къщи в падината на селото разказват, че всяка година някой полита отгоре и издъхва на място.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони