Улично куче отхапа част от крака на жена в Карнобат

Свиреп пес нападна и отхапа месо от крака на 67-годишна жена от Карнобат днес, докато тя отивала на пазар. Жената вървяла спокойно към магазина по главната улица „Москва”, когато изскочило кучето и се нахвърлило върху нея. „Всичко стана за миг и усетих как забива зъбите си. Изкрещях и към мен се обърнаха двама мъже, а кучето побягна, сякаш стреснато от нещо. Иначе можеше и да ми разкъса крайниците”, ужасена разказа потърпевшата Денка Станева пред "Флагман".

Кучето е улично и има маркировка от Община Карнобат, но често създава проблеми. През последните месеци е нападало много от съседите на Денка, но мерки така и не са взети. Днес тя се е отървала по чудо, веднага е била откарана в болницата, където на прасеца са й направени шевове, сложени й са инжекции против бяс и тетанус.

Когато се прибирах към вкъщи обаче видях отново, че това куче е по същата улица и лае настървено, нека хората да внимават, защото е опасно, каза Денка Станева. Тя е категорична, че още днес ще подаде сигнал в общинска администрация и е готова да съди Община Карнобат. „Аз в момента изтърпявам страхотна болка, но още по-страшно е, че никой не взема мерки, а това куче напада хора”, каза Денка Станева.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони