Фирма ГенСофт обявява промоция на ERP софтуера MoneyWorks по време на Добричкия панаир

На 4 август 2015 за пореден път в Добрич ще се съберат агро фирми от цялата страна – стартира Добричкия панаир „Селското стопанство и всичко за него“.

Традиционният панаир събира в разгара на лятото представители на агробизнеса в България – фирми, произвеждащи и търгуващи със семена и посадъчен материал, селскостопански инвентар, машини и селскостопанска техника, препарати за растителна защита и др.

Селското стопанство на България започва да се модернизира и оптимизира през последните години – какво по-добро от това да се използва български софтуерен продукт за български фирми.

Специално по повод панаира фирма ГенСофт ще предложи 20% отстъпка от цената на своя софтуер MoneyWorks за всички селскостопански производители и търговци.

Промоцията ще е валидна от 5 август до 15 септември 2015, за да даде възможност на заинтересованите агрофирми да инсталират DEMO версията на програмата MoneyWorks, да поработят 1 месец с нея, да изтестват нейната пълна функционалност и да могат да пристъпят към покупка на преференциални цени.

Защо биха избрали този софтуер?

- защото вече е спечелил доверието на повече от 10000 клиента;

- защото фирмата присъства повече от 15 години на бългаския пазар;

- защото предлага отлична поддръжка на своя продукт

- защото MoneyWorks e динамична система, която продължава да се развива и усъвършенства, благодарение на желанията на своите клиенти.

MoneyWorks е софтуер за печелене на пари, защото с него се печели време, труд и кnow-how.

Бизнес консултантите на фирма ГенСофт успяват в рамките на 1-2 посещения на презентация при клиента да му предложат организационни решения за използване на софтуера MoneyWorks, а времето за внедряване на ERP системата е много кратко, тъй като предлага готови решения за много браншове.

Вижте повече на www.gensoft.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес