Диверсанта, застрелял приятелка и себе си в Гроздьово, се ползвал с добро име в селото, имал двама сина

Трупове на мъж и жена са намерени в Гроздьово, като инцидентът е станал снощи около 19 часа, потвърди кметът на варненското село Гроздьово Николай Облаков. Той уточни, че не знае подробности по случая, но потвърди, че името на мъжът е Ангел, по прякор Диверсанта, роден през 1957 година.

Той е българин с добро име в селото, баща на двама сина. За убитата жена кметът нямаше никаква информация.

От полицията във Варна съобщиха, че е получен сигнал от Спешна помощ, че в землището на с. Гроздьово има простреляно лице. Незабавно на мястото е изпратен автопатрулен екип, който установява, че на предна дясна седалка в спрян лек автомобил има тяло на простреляна жена, а до автомобила има прострелян мъж.

Медицински екип на Спешна помощ констатирал смъртта на двете лица. Установена е самоличността на лицата – мъж на 57 г., от с. Гроздьово, който е и собственик на автомобила и жена на 44 г., от с. Иваново, обл. Русе.

На местопроизшествието е намерен пистолет с неустановени марка и модел. По първоначални данни двете лица са имали връзка от около половин година. Работата по случая продължава, материалите по случая са докладвани на прокурор от окръжна прокуратура – Варна. Образувано е ДП.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право