Отслабнете здравословно с вкусно и балансирано на мазнини хранене

През лятото като че ли всички се втурват да експериментират с диети без да се замислят колко здравословни са те и какви биха били последствията за организма. Ограничителният режим на хранене често не е съобразен с балансирания прием на полезни вещества и довежда до влошаване на метаболитните процеси. Което допълнително затруднява и забавя редуцирането на телесното тегло. Освен това намаляване броя на храненията също влияе с отрицателен знак върху отслабването. Драстичните промени в начина на хранене отключват дискомфорт и стрес в тялото, които в моменти на слабост и разочарование провокират да се откажем бързо от каузата „трайно и здравословно отслабване“.

Полиглюкозамин l112 блокира усвояването на мазнини

Излишните килограми се натрупат, когато се приемат повече калории, отколкото могат да бъдат изгорени. Особено податливи на напълняване са хората, чието меню изобилства от висококалорични, богати на мазнини храни - като сирена, колбаси, тлъсто месо и сладкиши.
С formoline L112, който е изцяло натурален продукт, можете да постигнете мечтаната фигура и да влезете трайно във форма, като едновременно пречистите организма си. Тайната на неговото действие се крие в активната съставка - полиглюкозамин L112, която се свързва с големи количества мазнини, приети от храната. Компонентът не се усвоява от организма и се изхвърля по естествен път заедно със свързаните с него мазнини. Поради високия си липидсвързващ капацитет, полиглюкозамин L112 редуцира усвояването на мазнини директно от чревния тракт. Освен това, несмилаемите и набъбнали баластни вещества предизвикват леко усещане за ситост. По този начин на практика се намалява значително и приемът на калории, който логично повлиява наднорменото тегло.

Натуралните таблетки действат в три направления: подпомагат трайно редуцирането на наднорменото тегло, предотвратяват абсорбцията на лошия холестерол, приеман с храната и контролират телесното тегло след отслабване. За резултатно и трайно намаляване на телесното тегло е необходимо да приемате 2 таблетки 2 пъти дневно по време на двете най-богати на мазнини хранения. За оптимален ефект е препоръчително да е към края на храненето. Не трябва да дъвчете таблетката, а да я приемете с нискокалорична напитка (поне 250 ml), за да осигурите достигането й до стомаха. Чудесно би било едновременно с това включите повече движение в ежедневието си, като например паркирате колата си на две преки от офиса или извървите разстояние до по-далечната спирка. Редовната физическа активност е много важна за ефективната загуба на тегло и гарантира дългосрочен успех и удовлетворяващи резултати. В случая не трябва да се ограничава съдържанието на мазнини в храната толкова драстично, както се препоръчва при повечето диети. За оптимална загуба на тегло е препоръчително да намалите дневния прием на мазнини до не повече от 60-80g и да обръщате особено внимание на качеството на мазнините, които консумирате, по отношение на набавянето на полезни омега-3 мастни киселини и т.н.

Дори и след като сте достигнали целта си, трябва да продължите да следите приема на калории и физическа активност. Така formoline L112 ще има оптимален ефект и ще можете да поддържате лесно и здравословно желаното тегло. А когато успешно сте постигнали мечтания резултат, продуктът ще ви помогне лесно да го запазите в дългосрочен план. Подходящ е и за еднократен прием в непредвидени моментни изкушения от богати на мазнини ястия. Може да се приема и от диабетно болни, тъй като в състава му няма усвояеми въглехидрати, глутен и холестерол.

formoline L112 се предлага с комплимент за вас – личен дневник с план за постигане на желаното тегло. Той ще ви придружава и мотивира с много ценни съвети и ще ви даде възможност да вписвате и да правите равносметка на вашите лични постижения.

formoline L112 е с напълно естествен произход и с доказано действие, базирано на дългогодишни клинични проучвания. Той е лидер на немския пазар от 13 години и носител на наградата „Продукт за отслабване на годината“ за 2013 год. в Германия.

Може да откриете свободно в аптеките, като за повече информация посетете: www.formoline.bg

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Здраве