Циганче, откраднало баничка, е намушкано във Видин

63-годишен мъж е с комоцио, а 13-годишно момче – с разкъсване на черво, след като е било намушкано в коремната кухина при кървава драма вчера във Видин. Това разказа директорът на болницата в града д-р Любомир Виденов, цитиран от tribali.info.

Той обясни, че инцидентът е станал при опит на момчето от ромски произход да открадне баничка от хранителен магазин във Видин, чийто собственик е възрастният мъж. Последвал скандал и се стигнало до нараняването на детето.

„След като мъжът намушкал детето, близките му дошли да се саморазправят. Те нападнали 63-годишния с лопати и го удряли по главата. Вследствие на това той е с комоцио”, каза д-р Виденов. Той допълни, че при идването на екипа на Спешна помощ, за да откара възрастния човек, роднините на момчето се нахвърлили с ритници и срещу линейката, дори са отишли да го чакат пред входа на болницата. Наложило се възрастният човек да бъде вкаран през задния вход. Детето е оперирано, като по думите на д-р Виденов, операцията е била тежка и е в реанимационното отделение на болницата във Видин.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони