Британски премиер изнасилил 12-годишно момче?

Бившият британски премиер сър Едуард Хийт е изнасилил 12-годишно момче, което избягало от дома си, съобщи сензационно "Мирър", като се позовава на разказ на жертвата.

Момчето, чието име не се споменава, в момента е на 64 години, а разказваните от него събития са се случили през 1961 г. Въпреки многото години, които са изминали и факта, че Хийт е отдавна покойник, детективи от Скотланд ярд са се сезирали да разследват твърденията на жертвата.

На 12 години той избягал от дома си и се скитал из Лондон, когато автомобил спрял до него, стъклото се свалило и шофьорът го попитал къде отива. Момчето отговорило, че е за западен Лондон, а шофьорът му казал, че ще го закара. Вече в колата шофьорът разбрал, че момчето няма къде да остане през нощта и го поканил да преспи у тях.

Вечерта правели секс, след което мъжът му дал сандвич, казал му, че трябва да си ходи и му обяснил как да стигне до западен Лондон. Пет месеца по-късно момчето го видяло по телевизията и тогава разбрало, че става въпрос за действащия министър-председател на Великобритания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят