Над 20 са последващите трусове след земетресението в Пловдивско Усетено е най-много в Пловдив, Първомай и Пазарджик, но също в София и Благоевград

Взривно устройство е хрърлено пред американското посолство в Черна гора, извършителят се е самоубил

Протести на ученици в САЩ за повече контрол над продажбата на оръжия

Земетресение от 4,8 по Рихтер край Асеновград тази нощ

Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Хлапета ще борят агресията с картинг и съвети от професионални пилоти

Изчезнаха 111 девойки след нападение в Нигерия

Учени регистрираха подозрителна активност на Йелоустоунския супервулкан

МЗ: Бутилираната вода носи сериозен риск за детското здраве

Мел Гибсън снима детективски сериал

173 милиона за нов център на София (ВИДЕО) Пускат нощен транспорт за 2 лв.

Две българки на топ постове в ЕК Първата жена начело на Евростат ще е Мариана Коцева

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 февруари 2018

Русия е заплатила глоба от 15 милиона долара на Международния олимпийски комитет

„Сделка или не” отбелязва 10-годишнина с юбилеен 10-и сезон по Нова тази есен

Много изненади и колоритни участници подготвя новият 10-ти юбилеен сезон на предаването „Сделка или не”. Водещият Румен Луканов и Банкера се подготвят за нова доза предизвикателства и трудни сделки в ефира на Нова тази есен. От старта на предаването през 2005 година до момента са раздадени над 11 милиона лева на общо 1701 участника, а голямата награда от 100 000 лв. е печелена 7 пъти.

За деветте сезона в „Сделка или не” е имало много и атрактивни играчи – двойник на Мадона, Мерилин и Путин, участници близнаци, милионер, фолкизпълнител, илюзионист и други. А сезон 4 е сезонът, в който сумата на раздадените печалби е най-голяма – тогава са спечелени 2 пъти по 100 000 лв. Едни от най-запомнящите се моменти са от последните сезони, където градусът на напрежение е наистина висок, а играта на нерви задържа вниманието на зрителите пред телевизорите всяка делнична вечер. Промяната в регламента и включването на четири различни игри в последния сезон води след себе си двойни и тройни шансове за печалба.

„Важно е в предаването винаги да има провокация към зрителите и участниците, за да им е интересно. Затова се опитваме всяка година да поднасяме различно предизвикателство и за едните, и за другите.”, споделя продуцентът на предаването Атанас Маринов, според който вече 10 години „Сделка или не” е една от най-харесваните телевизионни игри. Водещият Румен Луканов е запазено лице на предаването, а участието му вкарва допълнителен емоционален заряд в играта.

„Моята задача е да помогна на зрителите да съпреживеят емоциите на участниците в студиото”, казва водещият, като подчертава, че игрите в предаването винаги са свързани със забавление и вълнуващи моменти.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете