Бойко Борисов пред Слави Трифонов: Ще предложа пак партийната субсидия да е 1 лев на глас Убеден съм, че има риск, но поемам ангажимент, заяви премиерът

Нова женска война във „Фермата“

Зарков: Алтернативата е само една – нови избори и хора, които да вдъхнат живот на българските демократични институции Когато народът абдикира от парламента, той няма смисъл да съществува

Тръмп непоклатимо подкрепя Рияд Няма да къса връзките, въпреки случая “Хашоги”

Ф-16 е най-добрият изтребител за България (обзор) Това ще засили стратегическото партньорство между САЩ и вашата страна, смята Н. Пр. Ерик Рубин

Тереза Мей и Жан-Клод Юнкер обсъждат в Брюксел бъдещите отношения Великобритания -ЕС

Правителствена става детска мегаболница 300 000 деца на година се приемат за лечение в различни клиники у нас

Кога ДДС за услуга става 0%

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 22 ноември 2018

Борбата за по-чист въздух поражда и социален риск ТЕЦ “ЕЙ И ЕС Гълъбово” осигурява работа за около 2000 миньори

Кметът на София Йорданка Фандъкова получи националната награда „Яков Крайков“ за принос към българската духовност

Елена Йончева: Майките обявиха край на протестите, но излизат бащите и синовете, защото България не може да живее по този начин

Слагат таван на заемите според размера на дохода Може да затегнат правилата за обезпечение

Столична община разширява системата за разделно събиране на отпадъците

Фалшиви сайтове обират клиенти Парите на потребителите отиват в сметки в Китай

Предстоящи събития в страната за 5 август

Поморие.
Вицепрезидентът Маргарита Попова ще участва в честването на 250 годишнината на църквата „Св. Преображение Господне“ в Поморие и ще се включи в литийното шествие от храма до площада пред читалище „Просвета 1888”. По-късно вицепрезидентът ще открие празничен юбилеен спектакъл в читалището.

***
София.
От 10.00 часа ще се проведе редовното заседание на Министерски съвет.

***
София.
От 13.00 часа в сградата на Министерския съвет ще се проведе заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество (НСТС).

***
София.
От 10.00 часа в кв. „Модерно предградие” започва изграждането на нова детска градина в терен на ул. „Войводово“, срещу № 5 ще бъде направена първа копка на нова двуетажна сграда на Обединено детско заведение.

***
София.
От 10.30 часа в сградата на Министерството на образованието и науката, ще се проведе работна среща, на която ще бъде обсъдено въвеждането на терминални решения в системата на училищното образование в изпълнение на проекта за въвеждане на иновативни терминални решения в системата на училищното образование по Национална програма „ИКТ в училище“.

***
София.
Родерик Мур ще заеме длъжността шарже д’афер в Посолството на САЩ в София. Предстои Белият дом да номинира кандидат за приемник на бившия посланик Марси Б. Рийс на поста посланик на САЩ в България.

***
Асеновград.
От 16.00 часа в двора на Дома за деца лишени от родителски грижи „Таню войвода“- кметът на община Асеновград д-р Емил Караиванов официално ще открие паметната плоча на „Войводата”.

***
Благоевград.
От 10.00 часа в Зала 210 в сградата на Община Благоевград ще бъдат отворени ценовите оферти за изпълнение на открита процедура по реда ЗОП за избор на изпълнител на обществена поръчка с предмет: „Основен ремонт и нови строително-монтажни работи и други в двора на Казармата – проектиране и строително-монтажни работи”, открита с Решение №РП-16/27.05.2015 г. на Кмета на Община Благоевград.

***
Варна.
От 9.00 часа пред община Варна ще се проведе протест във връзка искането на собствениците на заведения да се промени наредбата за тротоарно право.

***
Варна.
От 19.30 часа Градски съвет на БСП – Варна организира „Среща на поколенията”.

***
Велико Търново.
От 09.30 часа в зала 302 на Община Велико Търново ще се проведе посещение на делегация от Червения кръст от Китай.

***
Велико Търново.
От 11.30 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на общинското ръководство на ПП „Движение България на гражданите“ във връзка с актуални въпроси, свързани с местното самоуправление и местните избори.

***
Велико Търново.
От 16.00 часа в Изложбените зали „Рафаел Михайлов“ ще бъде открита изложба на художници инвалиди, участвали в пленера „Душа, обагрена от небесната дъга“.

***
Видин.
От 10.00 часа в залата на 5 ет. в сградата на Община Видин ще бъдат отворени офертите по обществена поръчка с предмет: „Избор на изпълнител за осигуряване, организиране и провеждане на концертна програма във връзка с провеждане на Видински панаир 2015 г., гр. Видин“ .

***
Габрово.
От 11.30 ч. на 5 август 2015 г. в Музейния детски кът на АЕК „Етър”-Габрово ще бъдат отличени победителите в националния детски конкурс, посветен на 155 години от обявяването на Габрово за град.

***
Добрич.
От 19.00 ч. на пл. „Свобода“ ще се състои концерт на Ансамбъл „Етно плюс“ – Екатеринбург, Русия.

***
Дулово.
От 10.00 часа пред сградата на Държавно-ловно стопанство „Каракуз“ ще се проведе протестен митинг с искане за оставка на директора инж. Иван Гройчев.

***
Златоград.
От 11.30 часа Община Златоград организира заключителна пресконференция в рамките на проект „Разработване на Интегриран план за градско възстановяване и развитие на град Златоград”. Събитието ще се проведе в Заседателната зала на втория етаж в сградата на Общинска администрация Златоград.

***
Казанлък.
От 10.30 часа Сдружение „ Бъдеще за децата” и Ла Лече Лига организират среща на тема: „Предимството да кърмиш”.

***
Кюстендил.
От 20.00 часа на Арката на площад „Велбъжд” ще се състои концерт на градския духов оркестър.

***
Плевен.
От 14.30 часа вицепремиерът Меглена Кунева ще даде пресконференция в регионалния пресклуб на БТА в града. Вицепремиерът ще посети Плевен и Долни Дъбник.

***
Пловдив.
От 11.00 часа в пресклуба на БТА – Пловдив, пл.“Централен“ 1 ДСБ ще представи някои кандидатите си за кметове в Пловдивска област.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.