Слух във Фейсбук: Органите на две деца са взети, а телата им зашити и хвърлени в реката

Грозен слух подлуди Фейсбук, съобщи tribali.info. Психопати с фалшиви профили публикуват в групите на социалната мрежа шокираща информация за трупове на изкормени деца, намерени във Вълчедръм.

Описаните подробности за „мъртвите“ младежи са повече от ужасяващи и накараха стотици хора от Монтанско да настръхнат и да не пускат децата си навън. Информацията за рекордно кратко време бе споделена от притеснени родители, които са повече от шокирани от твърденията в социалната мрежа.

Точният текст, който се появи ненадейно във Фейсбук е следният:

„СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ ВЪВ ВЪЛЧЕДРЪМ СА НАМЕРЕНИ ДВА ТРУПА НА ДЕЦА НА ПО 3 4 ГОДИНКИ ОРГАНИТЕ ИМ СА ИЗВАДЕНИ И ВЗЕТИ ДЕЦАТА СА ЗАШИТИ И ХВЪРЛЕНИ В РЕКАТА ДЕЦАТА СА ОТ ЧЕРНИ ВРЪХ МОЯ НАЙ - ДОБРА ПРИЯТЕЛКА СЪЩО Е ИЗЧЕЗНАЛА ОТ СНОЩИ ТЕЛЕФОНА И Е ИЗКЛЮЧЕН! МОЛЯ ВИ ПАЗЕТЕ СЕ ТЕЗИ КРЕТЕНИ ОБИКАЛЯТ НАВСЯКАДЕ МОЛЯ ВИ ПАЗЕТЕ СЕ СПОДЕЛЕТЕ ТОВА НА СТРАНИЦИТЕ ВИ ЗА ДА РАЗБЕРАТ ВСИЧКИ !“

Проверка установи, че няма убити деца в района. Очаква се до часове полицията в Монтана да излезе с официално становище за шокиращата информация. Кметът на Вълчедръм е категоричен, че всичко е пълна измислица. Според него целта на тази информация е всяване на масова паника и истерия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони