Роби Уилямс прави дървена сватба в Бургас

Вече не толкова лошото момче на Англия реши да изненада съпругата си Айда Филдс и я покани да го придружи за концерта му в Бургас. Първата изява на певеца пред българските му фенове съвпада с 5-ата годишнина от сватбата му с актрисата.
Петата годишнина от брака по традиция се нарича „дървена сватба“. На нея съпрузите си разменят подаръци, изработени от дърво. Какъв ли дървен сувенир ще си хареса Роби от сергиите в Бургас засега можем само да гадаем.

Затова в последния момент Роби реши да изненада любимата си и я покани да го придружи на българския морски бряг на 7 август, когато двамата ще отпразнуват своята първа кръгла годишнина като мисис и мистър Уилямс.

Хотелът, който ще посрещне звездната двойка, бащата на Роби и огромния им екип, се наложи да пренарежда в последния момент апартамента на звездата заради пристигането на Айда. Певецът е поръчал стаята им да е декорирана със същите цветя, които са ги отвели към олтара преди една петилетка.

Телевизионната актриса и попзвездата са заедно от 2006 г., като делят общ дом от 2009 г. През ноември 2009 г. Роби предлага брак на Айда по време на живо интервю по радиото. Сватбата е на 7 август 2010 г. в дома на Роби Уилямс в Бевърли хилс, в интимна обстановка, в компанията на тесен кръг близки и приятели. На 18 септември 2012 г. на бял свят се появява дъщеричката им Теодора Роуз, а на 27 октомври 2014 г. Айда ражда и второто им дете - Шарлтън Валентин.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица